9. maalis, 2016

Galleria Fogga Helsinki Näyttely 5.3. - 31.3.2016

Upea avajaistapahtuma 5.3.2016 tutustutti meidät toisiimme "Voimaa hiljaisuudesta". Läsnäolevat taiteilijat esittäytyivät teoksineen ja vieraita oli koko ajan. Hieno kokemus ja uusia ystäviä löytyi! Ison salin maalaukseni: Viestipölyä (kuvassa), Ikikallio kuiskaa - Kiutaköngäs, Uusi aamu, Bittiavaruus ja Koillisen taikaa. Kaikki ovat Galleria Foggassa myynnissä 31.3.2016 saakka.

Viestipölyä on sekä varoittava että lohduttava teos. Voidaan ajatella, että alussa oli tyhjää, lopussa vain viestipölyä - jos ihmiskunta ei viisastu. Toisaalta valoa kohti mennään. Punainen viestipöly voi olla peräisin verisistä sodista tai sydämen rakkauden viestipölyä. Viestipölyä muistuttaa meitä myös digitaalisesta avaruudesta, kuinka ihmiskunta voi liukua muistamattomaan tilaan, kun se ei tallenna enää sanoja, tekstejä eikä kuvia painettuun muotoon. Sähköjen katkettua ihmisillä ei ole mitään tietoja käsillä.

Kosken rannalla syntyneenä olen saanut jo varhain lapsena ikikaipuun kauneuteen, piirtämiseen ja nyt maalaamiseen. Pääasiassa maalaan akryyliväreillä kankaalle, nykyisin myös öljyväreillä, niin naturalistisia kuin abstrakteja kuvia. Multimediateokset ovat tulleet akvarellien ja kankaalle maalaamisen oheen – valmistuttuani Digitaalisen median maisteriksi.