2. helmi, 2019

Tapahtumarikas tammikuu ja sen seuraukset

Unohtumaton  matka Singaporeen Jarnon ja Estherin hääjuhlaan ei unohdu koskaan. Juhla ja koko matka ei tule unohtumaan ikinä - sydänten lämmön kohdattua päiväntasaajan lämmössä. Erityisen siitä teki se, että juhla muodostuikin maailman perhejuhlaksi. Eri puolilta maapalloa oli kokoontunut Jarnon ja Estherin ystäviä juhlistamaan tapahtumaa. Tapaaminen ei ollut kankea, vaan rento ja lämminhenkinen tapahtuma. 

Mielettömän alun juhla sai kun Leevi ja Nooa, sormuspojat, saivat johdattaa seremonian käyntiin lähes parinsadan vieraan seuratessa jännittyneinä poikien onnistumista tehtävässään. Reippaasti he musiikin kannustamana kantoivat pikku tyynyn sormuksineen Makelle,  Jarno-enon Bestmannille. Ah, niin suloista. Valmistelen matkakertomusta Singapore 2019 sivuilleni. 

Palattuamme Suomeen syöksyivät tammikuun viime vuoden tilitykset vastaan toimitettavaksi verottajalle ja vakuutusyhtiöille kymmenistä työntekijöistä. Muutenkin tulorekisteri muutoksineen pistää harmaat aivosolut töihin. Viime vuoden kirjanpidot ja veroilmoitukset työllistävät vielä tovin, ennenkuin pääsen kirjan kirjoittamisen ja taiteen pariin. Pikkuhiljaa...jospa tässä viikottain pääsisin uudistamaan sivujani! 

Kokoontuminen suvun kesken Singaporessa antoi vauhtia monille tulevien kuukausien ja loppuvuoden tapahtumille. Tekemistä piisaa!